Janine Kok

 
Na mijn opleiding Fysiotherapie in Utrecht vertrok ik in 1985 als 24-jarig meisje
naar Italië om te gaan wonen en werken. Na enkele korte omzwervingen had ik naast mijn eigen fysiotherapie praktijk in Milaan ook zeven jaar een vaste aanstelling èn een prachtige tijd als sportfysiotherapeut bij voetbalclub AC Milan, die in die tijd alle grote prijzen won.


Meer en meer bleek mij dat achter lichamelijke klachten ook vaak diepere psychische oorzaken schuilen. Deze psychische onderlaag kreeg steeds meer mijn belangstelling.


In 1993 terug in Nederland heb ik de fysiotherapie vaarwel gezegd en samen met mijn echtgenoot een gezin van drie kinderen gesticht en opgevoed. Vanuit verschillende inzichten heb ik mij geleidelijkaan verdiept in de geestelijke achtergrond van ziekten, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, coaching en systemisch werk.


In de afgelopen jaren volgde ik verscheidene opleidingen zoals de 4-jarige opleiding Natuurgeneeskunde in Vught, de opleiding Bach bloesem therapie en Intuïtieve ontwikkeling.


De opleiding Systeemtherapie en de Masteropleiding Systeemtherapie volgde ik bij Jan Velsen in Haarlem en ook trainingen zoals Traumaopstellingen bij Franz Ruppert, Opstellingen van ziektebeelden bij Stephan Hausner , Gezinsopstellingen en opstellingen met kinderen bij Ingrid Dykstra en Maskermakers van Wibe Veenbaas. In 2012 bezocht ik het internationale congres “Multigenerational Psychotraumatology” bij Franz Ruppert in München.


Daarnaast leverde ik een bijdrage aan de opleiding Familieopstellingen en aan het nieuwe boek “3-Dimensionaal Systemisch Werk” van Jan en Elvira Velsen.

 

Over mij

InleidingInleiding_familieopstellingen_Breda_eo.html
FamilieopstellingFamilieopstelling.html
WerkwijzeWerkwijze_familieopstellingen.html
Onder één dakOnder_een_dak.html
Interessante publicatiesInteressante_publicaties.html

Over mij

EFTEFT.html
RouteRoute.html
TarievenTarieven.html
ContactContact.html
Systemisch werkSystemisch_werk.html